Lærer og elev

Gir mer tid og fokus på (enkelt)elever

Vi ønsker å bidra til å spille læreren god og gjøre overgangen til digatale læremiddel lettere

tidsbesparende

Lærere slipper selv å finne frem til aktuelle nyheter og tilrettelegge disse for sin undervisning.  Alle læringsressurser bygger på kvalitetssikrede nyhetssaker og oppgaver. Nyhetssaker fra Munin.buzz, levert av NTB, mens øvrig innhold er utarbeidet av vårt team. 

elevene  i fokus

Innholdet er bygget opp for å skape læringslyst hos elevene. Samarbeidet med NTB sikrer høy kvalitet på bilder og grafikker, tilsvarende det man finner i andre medier. Oppgavene har moderne oppbygging, fokus dybdelæring, og hvor fokus på å skape engasjement, motivasjon og nysgjerrighet hos eleven står sentralt. 

Supplement til læreboka

... eller bruke våre læringsressurser som et frittstående læreværk - du bestemmer. Våre ressurser dekker alle kompetansemål i de ulike fagene for mellom*- og ungdomstrinnet, men kan like godt brukes som et supplement til læreboka eller et verktøy for de som ønsker å komme i gang med digitale læremiddel. 

 

pc, nettbrett og mobil

At digitale læremiddel fungerer like godt på alle flater er i dag en selvfølge, det gjelder selvsagt alle vår ressurser.  Enten det er artikler, fagstoff eller elevoppgaver, kan du være sikker på at alt fungerer enten det er PC, nettbrett eller mobil. 

Enkelt dashboard

Et enkelt dashboard erstatter kapittelstrukturen i en vanlig lærebok. Dashboardet gir deg oversikt over årsplanen. Du kan velge å bruke vårt forslag til årsplan for ditt klassetrinn, eller enkelt lage ditt eget ved å dra og slippe undertema fra vår oversiktsmeny. Dashboardet inneholder også link til lærerveiledning for hvert kapittel.  

enkelt for vikarer

Når det først er behov for vikarer er det fint å tenke på at i Munins ressurser ligger det fiks ferdige undervisningsopplegg. Vikarer kan enkelt logge seg inn på dashboardet og plukke opp tråden fra sist time.