FAQ

 

Vil nyhetene på Munin.buzz fortsatt være gratis?

Ja, vår målsetning er at nyhetssakene, inkl. kobling til kompetansemål og forslag til aktiviteter, skal være gratis.

Når åpnes det for full tilgang til Munin Samfunnsfag ?

Munin Samfunnsfag lanseres i forbindelse med skolestart i august 2017. 

Dersom alt baseres på nyheter og Munin Samfunnsfag oppdateres jevnlig, hvordan er det da mulig å planlegge undervisningen?

På samme måte som for en vanlig lærebok i samfunnsfag, vil det være enkelt å planlegge undervisningen. Vi kommer til å bygge inn aktuelle nyheter fra Munin.buzz i Munin Samfunnsfag, i løpet av skoleåret, men det skal være forutsigbart. Vi kommer ikke til å gjøre endringer som strider mot dette. Derimot oppfordrer vi alle til å følge oss på Facebook og melde seg inn i vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer og forslag til hvordan man kan tilpasse undervisnignsoppleggene det aktuelle nyhetsbildet.

Hva er en spesial?

Spesialer er nyheter som dominerer nyhetsbildet over tid. I forbindelse med Det Amerikanske Presidentvalget i 2016 publiserte vi en spesial som løpende publiserte artikler fra valgkampen, selve valget og analyser av valgresultatet. Vi tar sikte på å publisere flere spesialer i løpet av et skoleår. Hvilke spesialer som kommer vil forhåndsvarsles før skolestart i august hvert år.

Logger man inn med Feide?

For å få tilgang til Munin Samfunnsfag må man logge på med sin Feide-ID. For tilgang til nyhetsartiklene på Munin.buzz trenger man ikke logge inn.