Kom i gang med vår valgspesial!

Stortingsvalget 2017 er tema på skoler rundt omkring i landet, og vi har derfor laget en egen valgspesial. Valgspesialen skiller seg fra øvrige tema i Munin Samfunnsfag, og er spesielt laget for å tas i bruk i forbindelse med stortingsvalget i år.

Valgpesialen vil bli oppdatert fortløpende fram til valget med aktuelle artikler. Den vil også oppsummere resultatet av valget. Innholdet består av artikler fra NTB, oppgaver og tidslinje som viser utviklingen av de politiske partiene i Norge.  Legg merke til at det også er forslag til aktiviteter i bunnen av hver artikkel.

I planleggeren vil du finne veiledning hvor du finner bakgrunnsmaterialet for vår enkle valgomat og forslag til svar på oppgavene som finnes på nettsiden, samt lenker til andre aktuelle nettsteder. Legg også merke til at det ligger en ekstra ressurs her merket Gameshow politikk. Gameshowet vises på tavle/lerret og elevene deles inn i to eller tre lag. De velger tema og poeng, og får så presentert et spørsmål eller påstand som de må svare på. Man trykker på svarknappen for å se om svaret er riktig. Laget som får flest poeng er laget som vinner.

Lenke til valgspesialen. Denne siden ligger åpen fram til 18. september.

 

Lenke til planleggeren. Her logger du deg på med din Feidebruker. For de som ikke har Feide vil det i løpet av uka bli mulighet for å logge seg på uten Feide.

 

Lenke til Gameshow politikk. Lenken åpner en plassering på Google Disk, og her velger du Laste ned/download (øverst i høyre hjørne, symbol pil som vender nedover).